- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

???????????????????????????????????????????????? ???? ????????????????????????????????????????????̈ ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? “????????????????̈???? ???? ????????????????????????????????????????????̈ ????????????????”

???? Departamenti i Gjeografisë, në këtë aktivitet traditë tashmë, pati nderin të mikpriste një ndër themeluesit e parë të Katedrës së Gjeografisë, Prof.Dr. Vasil Kristo, i cili mbajti një leksion të hapur për pedagogë, të ftuar dhe studentë, lidhur me “Historinë e krijimit të Katedrës së Gjeografisë”, duke u fokusuar në zhvillimin e saj ndër???? Departamenti i Gjeografisë, në këtë aktivitet traditë tashmë, pati nderin të mikpriste një ndër themeluesit e parë të Katedrës së Gjeografisë, Prof.Dr. Vasil Kristo, i cili mbajti një leksion të hapur për pedagogë, të ftuar dhe studentë, lidhur me “Historinë e krijimit të Katedrës së Gjeografisë”, duke u fokusuar në zhvillimin e saj ndër

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme