- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

???????????? ???????????????????????????????? ????????̈???? ???????????????????????????????? ????????̈ ????????????????????̈???? ????????̈ ???????????????????????????????????? ????????- ????????̈???????????????? ????????????????????????????????????, ????????????????????????????????????

Në kuadër të Programit “UT-Kërkim, Ekselence, lnovacion”, i cili synon të mbështesë personelin akademik me kohë të plotë është hapur Thirrja për Projekte, me afat aplikimi deri me 22 Dhjetor 2023.

Nën këtë thirrje të gjithë aplikantët duhet të depozitojnë dokumentet e kërkuara në rrugë elektronike në adresën: kerkimshkencor@unitir.edu.al

Për informacion më të detajuar referojuni materialit në vijim klikoni këtu…

 

Në kuadër të Programit “UT-Kërkim, Ekselence, lnovacion”, i cili synon të mbështesë personelin akademik me kohë të plotë është hapur Thirrja për Projekte, me afat aplikimi deri me 22 Dhjetor 2023.

Nën këtë thirrje të gjithë aplikantët duhet të depozitojnë dokumentet e kërkuara në rrugë elektronike në adresën: kerkimshkencor@unitir.edu.al

Për informacion më të detajuar referojuni materialit në vijim klikoni këtu…

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme