- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

AKKSHI ka shpallur thirrjen për aplikime në kuadër të Programit për Projekte Kombëtare të Kërkimit dhe Zhvillimit

Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit ka shpallur thirrjen për aplikime në kuadër të Programit për Projekte Kombëtare të Kërkimit dhe Zhvillimit (PKKZH), 2023, ne fushat prioritare, si më poshtë:

Biodiversiteti dhe Mjedisi;
Bujqësia, Ushqimi dhe Bioteknologjia; Shendetësia dhe shkencat mjeksore;
Sistemet dhe Teknologjitë e lnformacionit; Shkencat Sociale dhe Albanologjike;
Uji dhe Energjia.
Për më shumë informacion klikoni këtu…

Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit ka shpallur thirrjen për aplikime në kuadër të Programit për Projekte Kombëtare të Kërkimit dhe Zhvillimit (PKKZH), 2023, ne fushat prioritare, si më poshtë:

Biodiversiteti dhe Mjedisi;
Bujqësia, Ushqimi dhe Bioteknologjia; Shendetësia dhe shkencat mjeksore;
Sistemet dhe Teknologjitë e lnformacionit; Shkencat Sociale dhe Albanologjike;
Uji dhe Energjia.
Për më shumë informacion klikoni këtu…

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme