- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Bursa mobiliteti për personelin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Humboldtit

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për personelin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Humboldtit, në Gjermani. Për me shumë informacion kliko këtu…

 

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për personelin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Humboldtit, në Gjermani. Për me shumë informacion kliko këtu…

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme