- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Ceremonia e Diplomimit të studentëve të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë dhe për vitin 2020-2021

Të dashur studentë, të diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë, në vitet akademike 2020-2021 dhe 2021-2022!
Siç jeni njoftuar ceremonia do të zhvillohet në datën 6 Qershor 2023, ora 19.00, në stadiumin “Air Albania”.
Veshjen e ceremonialit do ta siguroni pranë FHF-së (magazina, kati i parë) sipas kalendarit të mëposhtëm:
Tërheqja e veshjeve vijon në datat 1-2 dhe 5 Qershor 2023, ora 10:00 -15: 00;
Dorëzimi nga datat 7 – 9 Qershor 2023 dhe 12-13 Qershor 2023, ora 10:00-13:00;
Dokumenti i nevojshëm për tërheqjen e veshjes: karta e identitetit.
Ju falenderojmë për pjesëmarrjen!

 

Të dashur studentë, të diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë, në vitet akademike 2020-2021 dhe 2021-2022!
Siç jeni njoftuar ceremonia do të zhvillohet në datën 6 Qershor 2023, ora 19.00, në stadiumin “Air Albania”.
Veshjen e ceremonialit do ta siguroni pranë FHF-së (magazina, kati i parë) sipas kalendarit të mëposhtëm:
Tërheqja e veshjeve vijon në datat 1-2 dhe 5 Qershor 2023, ora 10:00 -15: 00;
Dorëzimi nga datat 7 – 9 Qershor 2023 dhe 12-13 Qershor 2023, ora 10:00-13:00;
Dokumenti i nevojshëm për tërheqjen e veshjes: karta e identitetit.
Ju falenderojmë për pjesëmarrjen!

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme