- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Dekanati FHF: Rikujtesë për aplikantët maturantë dhe studentët

Dekanati i Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë, në përfundim të mbledhjes së datës 06.09.2023, vendosi:
1- T’iu rikujtojë aplikantëve që regjistrimet për programet bachelor vijojnë çdo ditë të javës.
2- Në raundin Ill (e tretë), maturantët, që dëshirojnë të regjistrohen në programet FHF-së, duhet të aplikojnë drejtpërdrejt në Sekretarinë Mësimore të këtij fakulteti.
3- T’iu bëjë me dije të gjithë të interesuarve se regjistrimet për programet master nisin më 11 shtator 2023.

Sesioni i provimeve të vjeshtës do të mbahet në periudhën 07 – 15 shtator 2023.

Suksese të gjithëve!

Dekanati i Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë, në përfundim të mbledhjes së datës 06.09.2023, vendosi:
1- T’iu rikujtojë aplikantëve që regjistrimet për programet bachelor vijojnë çdo ditë të javës.
2- Në raundin Ill (e tretë), maturantët, që dëshirojnë të regjistrohen në programet FHF-së, duhet të aplikojnë drejtpërdrejt në Sekretarinë Mësimore të këtij fakulteti.
3- T’iu bëjë me dije të gjithë të interesuarve se regjistrimet për programet master nisin më 11 shtator 2023.

Sesioni i provimeve të vjeshtës do të mbahet në periudhën 07 – 15 shtator 2023.

Suksese të gjithëve!

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme