- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Dekani: Falënderim pas përfundimit me sukses të Ceremonisë së Diplomimit të studentëve të UT-së

Pas përfundimit me sukses të Ceremonisë së Diplomimit të studentëve të UT-së, dëshiroj të falenderoj ngrohtësisht:
Autoritetet drejtuese të FHF-së, për seriozitetin që treguan në mobilizimin e stafit dhe studentëve për pjesëmarrjen në këtë aktivitet;
Grupin e Punës, në veçanti ekipin e Degës së Shërbimeve, për përkushtimin në përmbushjen më së miri të të gjitha detyrave të ngarkuara;
Gjithë ata anëtarë të stafit ndihmës akademik dhe administrativ që kontribuan për mbarëvajtjen e ceremonisë;
Stafin akademik dhe studentët e diplomuar që morën pjesë në ceremoni, duke nxjerrë në pah potencialin njërëzor dhe vlerat e FHF-së.

Përgëzime dhe respekt për të gjithë ju!
Karrierë të sukseshme për të diplomuarit e FHF-së!

D E K A N

Prof. dr. Sabri LAÇI
Pas përfundimit me sukses të Ceremonisë së Diplomimit të studentëve të UT-së, dëshiroj të falenderoj ngrohtësisht:
Autoritetet drejtuese të FHF-së, për seriozitetin që treguan në mobilizimin e stafit dhe studentëve për pjesëmarrjen në këtë aktivitet;
Grupin e Punës, në veçanti ekipin e Degës së Shërbimeve, për përkushtimin në përmbushjen më së miri të të gjitha detyrave të ngarkuara;
Gjithë ata anëtarë të stafit ndihmës akademik dhe administrativ që kontribuan për mbarëvajtjen e ceremonisë;
Stafin akademik dhe studentët e diplomuar që morën pjesë në ceremoni, duke nxjerrë në pah potencialin njërëzor dhe vlerat e FHF-së.

Përgëzime dhe respekt për të gjithë ju!
Karrierë të sukseshme për të diplomuarit e FHF-së!

D E K A N

Prof. dr. Sabri LAÇI
spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme