- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Departamenti i Edukimit Fizik dhe i Sporteve Universitare organizojnë “Kupa sportive 65 vjet UT”

Në kuadër të festimeve të vjetorit të UT-së, Departamenti i Edukimit Fizik dhe i Sporteve Universitare do të organizojë në datat , , Nëntor 2022, Ora 10:00, “Kupa sportive 65 vjet UT”, me përfshirjen e studentëve dhe stafit akademik nga 6 fakultetet e UT.

Disiplinat sportive janë:
Volejboll femra midis studentëve.
Volejboll meshkuj midis studentëve.
Basketboll meshkuj midis stafit akademik të UT- së.
Pedagogët përgjegjës për Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë janë:
Marlind Pelushi 0682038553

Mimoza Frasheri 0682270217

Në kuadër të festimeve të vjetorit të UT-së, Departamenti i Edukimit Fizik dhe i Sporteve Universitare do të organizojë në datat , , Nëntor 2022, Ora 10:00, “Kupa sportive 65 vjet UT”, me përfshirjen e studentëve dhe stafit akademik nga 6 fakultetet e UT.

Disiplinat sportive janë:
Volejboll femra midis studentëve.
Volejboll meshkuj midis studentëve.
Basketboll meshkuj midis stafit akademik të UT- së.
Pedagogët përgjegjës për Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë janë:
Marlind Pelushi 0682038553

Mimoza Frasheri 0682270217

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme