- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Departamenti i Gazetarisë dhe i Komunikimit: Leksion «A janë mediat përgjegjëse për ngritjen e lëvizjeve populiste në Evropë?»

Profesori i shkencave politike Jean-Michel de Waele, nga Universiteti i Lirë i Brukselit, Belgjikë, na nderon nëpërmjet mbajtjes të një leksioni dhe moderimit të një debati në kuadrin e lëndës «Të shkruash për marketing dhe marrëdhënie publike”, niveli i studimeve Master, në Departamentin e Gazetarisë dhe të Komunikimit, të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë,Profesori i shkencave politike Jean-Michel de Waele, nga Universiteti i Lirë i Brukselit, Belgjikë, na nderon nëpërmjet mbajtjes të një leksioni dhe moderimit të një debati në kuadrin e lëndës «Të shkruash për marketing dhe marrëdhënie publike”, niveli i studimeve Master, në Departamentin e Gazetarisë dhe të Komunikimit, të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë,

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme