- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Departamenti i Gazetarisë dhe i Komunikimit: Leksion «Sporti dhe mediat: marrëdhënie varësie reciproke»

Profesori i shkencave politike Jean-Michel de Waele, nga Universiteti i Lirë i Brukselit, Belgjikë, na nderon me anë të mbajtjes të një leksioni dhe moderimit të një debati në kuadrin e lëndës « Sociologjia e medias dhe e komunikimit masiv», në Departamentin e Gazetarisë dhe të Komunikimit, të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë, në UniversitetinProfesori i shkencave politike Jean-Michel de Waele, nga Universiteti i Lirë i Brukselit, Belgjikë, na nderon me anë të mbajtjes të një leksioni dhe moderimit të një debati në kuadrin e lëndës « Sociologjia e medias dhe e komunikimit masiv», në Departamentin e Gazetarisë dhe të Komunikimit, të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë, në Universitetin

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme