- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Departamenti i Gjeografisë në bashkëpunim me mësuesit e gjeografisë të AMU e AML, do të zhvillojnë workshop-in e dytë me datë 13 tetor 2022

Në vijueshmëri të workshop-it të zhvilluar me datë 03.06.2022, Departamenti i Gjeografisë të FHF, në UT, në bashkëpunim me mësuesit e gjeografisë të AMU e AML, do të zhvillojnë workshop-in e dytë me datë 13 tetor 2022, në ambientet e FHF.

Në këtë workshop do të prezantohen gjetjet nga grupet e punës të krijuara për kërkimin e përcaktimin e peshës së Gjeografisë në IAL-të.
Gjithashtu, do të diskutohet në lidhje me krijimin e Shoqatës së Mësimdhënësve të Gjeografisë.

Në vijueshmëri të workshop-it të zhvilluar me datë 03.06.2022, Departamenti i Gjeografisë të FHF, në UT, në bashkëpunim me mësuesit e gjeografisë të AMU e AML, do të zhvillojnë workshop-in e dytë me datë 13 tetor 2022, në ambientet e FHF.

Në këtë workshop do të prezantohen gjetjet nga grupet e punës të krijuara për kërkimin e përcaktimin e peshës së Gjeografisë në IAL-të.
Gjithashtu, do të diskutohet në lidhje me krijimin e Shoqatës së Mësimdhënësve të Gjeografisë.

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme