- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Dilema mbi mediat sociale

Nga Seldina Selimi

Teknologjia nuk po ecën me hapin e kohës, ajo është një hap më tej, ajo po vrapon duke e bërë akoma edhe më ndryshe jo vetëm njeriun por edhe  botën  në  tërësi.  Këtë  ndryshim  e  prekim  çdo  ditë,  çdo  moment, çdogjë  më  shpejt,  më  afër  por  edhe  më larg  fizikisht. 

Kjo  rrymë  e fuqishme    të  rrëmben  edhe  pa  të  pyetur,  dhe  natyra  njerëzore,  ne, kënaqemi me dobitë e saj dhe tregohemi të verbër dhe nuk vëm re ose më saktë nuk duam t’i vëm re dëmet që po na shkakton, dhe e pranojmë si një  e  keqe  e  domosdoshme.   

Ne,  i  krijuam  rrjetet  sociale,  tani  ato  po  na udheheqin ne.

Klikoni linkun e meposhtem:

AlbMedia – Unioni i Gazetareve Shqiptarë

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme