- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Erasmus+: Është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët dhe personelin më kohë të plotë të Universitetit të Tiranës

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët dhe personelin më kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Konsorciumin MIND23 në Portugali. Për më shumë informacion ndiqni linkun këtu…  Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët dhe personelin më kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Konsorciumin MIND23 në Portugali. Për më shumë informacion ndiqni linkun këtu…  

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme