- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Erasmus+: Është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në ???????????????????????????????????????????????????? ???? ????????????????????????????̈????

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në ???????????????????????????????????????????????????? ???? ????????????????????????????̈????, në Spanjë. Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar ne Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail: iro@unitir.edu.al Për më shumë informacion klikoni këtu…  Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët e Universitetit të Tiranës në ???????????????????????????????????????????????????? ???? ????????????????????????????̈????, në Spanjë. Dokumentacioni duhet dorëzuar dorazi dhe i skanuar ne Sektorin e Marrëdhënieve me Jashtë në adresën e-mail: iro@unitir.edu.al Për më shumë informacion klikoni këtu…  

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme