- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët PhD në Valladolid në Spanjë

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët PhD të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Valladolid në Spanjë. Për më shumë informacion ndiqni linkun këtu…  Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët PhD të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Valladolid në Spanjë. Për më shumë informacion ndiqni linkun këtu…  

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme