- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

FHF: Dita Botërore e Librit dhe e të Drejtës së Autorit

Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë organizon në 22 prill, 2022, edicionin e 14-të Ditës Botërore e Librit dhe e të Drejtës së Autorit. Klikoni këtu për programin e plotë

Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë organizon në 22 prill, 2022, edicionin e 14-të Ditës Botërore e Librit dhe e të Drejtës së Autorit. Klikoni këtu për programin e plotë

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme