- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

FHF: Fituesit e programit të studimit “Master i Shkencave”, viti akademik 2023-2024

Njoftojmë fituesit e programit të studimit “Master i Shkencave” të paraqiten pranë Sekretarisë për të kryer regjistrimin përfundimtar. Regjistrimi do të kryhet nga vetë studenti, me një dokument identifikimi dhe mandatin e pagesës së regjistrimit, sipas një grafiku të caktuar:

Më datë 20.10.2023 do të kryhet regjistrimi i fituesve të degëve Gjuhësi, Letërsi.
Më datë 23.10.2023 do të kryhet regjistrimi i fituesve të degëve Histori, Marrëdhënie Ndërkombëtare.
Më datë 24.10.2023 do të kryhet regjistrimi i fituesve të degëve Arkeologji, Trashëgimi Kulturore.
Më datë 25.10.2023 do të kryhet regjistrimi i fituesve të degës Gjeografi.
Më datë 26.10.2023 do të kryhet regjistrimi i fituesve të degës Gazetari Komunikim (numri rendor 1-30).
Më datë 27.10.2023 do të kryhet regjistrimi i fituesve të degës Gazetari Komunikim (numri rendor 31-53).

Klikoni këtu për listën e plotë të fituesve Master Shkencor

 

Njoftojmë fituesit e programit të studimit “Master i Shkencave” të paraqiten pranë Sekretarisë për të kryer regjistrimin përfundimtar. Regjistrimi do të kryhet nga vetë studenti, me një dokument identifikimi dhe mandatin e pagesës së regjistrimit, sipas një grafiku të caktuar:

Më datë 20.10.2023 do të kryhet regjistrimi i fituesve të degëve Gjuhësi, Letërsi.
Më datë 23.10.2023 do të kryhet regjistrimi i fituesve të degëve Histori, Marrëdhënie Ndërkombëtare.
Më datë 24.10.2023 do të kryhet regjistrimi i fituesve të degëve Arkeologji, Trashëgimi Kulturore.
Më datë 25.10.2023 do të kryhet regjistrimi i fituesve të degës Gjeografi.
Më datë 26.10.2023 do të kryhet regjistrimi i fituesve të degës Gazetari Komunikim (numri rendor 1-30).
Më datë 27.10.2023 do të kryhet regjistrimi i fituesve të degës Gazetari Komunikim (numri rendor 31-53).

Klikoni këtu për listën e plotë të fituesve Master Shkencor

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme