- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

FHF: Forumi i dytë studentor me temë “Aktivizmi rinor dhe demokracia”

Të dashur studentë!
Në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, më datë 08.12.2021, do të zhvillohet Forumi i dytë studentor me temë “Aktivizmi rinor dhe demokracia”. Forumi do të mbahet me rastin e ditës Kombëtare të Rinisë.

Për t’u bërë pjesë e këtij forumi, si referues, jeni të lutur të dorëzoni referimin tuaj 1-5 faqe ose një përmbledhje të shkurtër të tij, në adresën e emailit: forumistudentor@fhf.edu.al, brenda datës 1 dhjetor 2021.

Disa nga temat bosht të forumit, që mund të trajtohen në referime përfshijnë:

Qasje dhe interpretime historike për 8 Dhjetorin 1990
Sfidat e sistemeve demokratike sot
Demokracia shqiptare arritje dhe problematika
Studentët e 8 Dhjetorit 1990 vs. Studentët sot
Rinia shqiptare, Rinia ballkanase, Rinia europiane (përqasje në pikëpamje të mundësive për edukim, mënyra jetese, mundësi punësimi etj.)
Demokracia universitare dhe aktivizmi studentor
Aktivizmi i të rinjve për kauza shoqërore, mjedisore dhe të trashëgimisë kulturore.
Edukimi mediatik dhe demokratik
Arti dhe të rinjtë

Të dashur studentë!
Në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, më datë 08.12.2021, do të zhvillohet Forumi i dytë studentor me temë “Aktivizmi rinor dhe demokracia”. Forumi do të mbahet me rastin e ditës Kombëtare të Rinisë.

Për t’u bërë pjesë e këtij forumi, si referues, jeni të lutur të dorëzoni referimin tuaj 1-5 faqe ose një përmbledhje të shkurtër të tij, në adresën e emailit: forumistudentor@fhf.edu.al, brenda datës 1 dhjetor 2021.

Disa nga temat bosht të forumit, që mund të trajtohen në referime përfshijnë:

Qasje dhe interpretime historike për 8 Dhjetorin 1990
Sfidat e sistemeve demokratike sot
Demokracia shqiptare arritje dhe problematika
Studentët e 8 Dhjetorit 1990 vs. Studentët sot
Rinia shqiptare, Rinia ballkanase, Rinia europiane (përqasje në pikëpamje të mundësive për edukim, mënyra jetese, mundësi punësimi etj.)
Demokracia universitare dhe aktivizmi studentor
Aktivizmi i të rinjve për kauza shoqërore, mjedisore dhe të trashëgimisë kulturore.
Edukimi mediatik dhe demokratik
Arti dhe të rinjtë

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme