- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

FHF: Lista e re e miratuar për bursat 2021-2022

Lajmërohen të gjithë studentët të cilët janë në pritje të bursës studentore të ndjekin hapat e mëposhtme:

1. Verifikoni emrin tuaj në listë (klikoni këtu).  Nëse i përkisni listës plotësoni aplikimin sipas pikës 2. Nëse jo dhe keni aplikuar me të gjitha dokumentat e nevojëshme dhe nuk jeni në listë qëndroni në pritje të një njoftimi të tjetër deri në kthimin e një pergjigjeje të verifikimit të dokumentacionit.

2. Plotësoni dhe dërgoni të dhenat e llogarisë suaj bankare. Llogaria bankare është e detyrueshme të jete aktive vetëm ne Alpha Bank. Para se të dërgoni të dhënat bankare në këtë formë ju lutemi verifikoni edhe njëherë saktësinë në mënyrë që të mos e nisni gabim. (çdo karakter IBAN dhe CIF të perputhet me të dhënat qe keni marrë nga banka).

Për studentët me rezultate të larta që përfitojnë bursë

Klikoni këtu për të plotësuar dhe dërguar Numrin e Llogarisë Bankare

Për studentët që i përkasin kategorive sociale

Klikoni këtu për të plotësuar dhe dërguar Numrin e Llogarisë Bankare

 

Lajmërohen të gjithë studentët të cilët janë në pritje të bursës studentore të ndjekin hapat e mëposhtme:

1. Verifikoni emrin tuaj në listë (klikoni këtu).  Nëse i përkisni listës plotësoni aplikimin sipas pikës 2. Nëse jo dhe keni aplikuar me të gjitha dokumentat e nevojëshme dhe nuk jeni në listë qëndroni në pritje të një njoftimi të tjetër deri në kthimin e një pergjigjeje të verifikimit të dokumentacionit.

2. Plotësoni dhe dërgoni të dhenat e llogarisë suaj bankare. Llogaria bankare është e detyrueshme të jete aktive vetëm ne Alpha Bank. Para se të dërgoni të dhënat bankare në këtë formë ju lutemi verifikoni edhe njëherë saktësinë në mënyrë që të mos e nisni gabim. (çdo karakter IBAN dhe CIF të perputhet me të dhënat qe keni marrë nga banka).

Për studentët me rezultate të larta që përfitojnë bursë

Klikoni këtu për të plotësuar dhe dërguar Numrin e Llogarisë Bankare

Për studentët që i përkasin kategorive sociale

Klikoni këtu për të plotësuar dhe dërguar Numrin e Llogarisë Bankare

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme