- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

FHF: Lista e studentëve me rezultate të larta që përfitojnë bursë

Lajmërohen të gjithë studentët me rezultate të larta të cilët janë në pritje të bursës studentore të ndjekin hapat e mëposhtme:

1. Lista e studentëve me rezultate të larta që përfitojnë bursë klikoni këtu

Verifikoni emrin tuaj në listë. Nëse i përkisni listës plotësoni aplikimin sipas pikës 2.

2. Plotësoni dhe dërgoni të dhënat e llogarisë suaj bankare. Llogaria bankare është e detyrueshme të jete aktive vetëm ne Alpha Bank. Para se të dërgoni të dhënat bankare në këtë formë ju lutemi verifikoni edhe njëherë saktësinë në mënyrë që të mos e nisni gabim. (IBAN 18 numra, shembull: 902442103018394634 dhe CIF 9 numra, shembull: 004120081).

Klikoni këtu për të plotësuar dhe dërguar Numrin e Llogarisë Bankare

Ju faleminderit!

 

Lajmërohen të gjithë studentët me rezultate të larta të cilët janë në pritje të bursës studentore të ndjekin hapat e mëposhtme:

1. Lista e studentëve me rezultate të larta që përfitojnë bursë klikoni këtu

Verifikoni emrin tuaj në listë. Nëse i përkisni listës plotësoni aplikimin sipas pikës 2.

2. Plotësoni dhe dërgoni të dhënat e llogarisë suaj bankare. Llogaria bankare është e detyrueshme të jete aktive vetëm ne Alpha Bank. Para se të dërgoni të dhënat bankare në këtë formë ju lutemi verifikoni edhe njëherë saktësinë në mënyrë që të mos e nisni gabim. (IBAN 18 numra, shembull: 902442103018394634 dhe CIF 9 numra, shembull: 004120081).

Klikoni këtu për të plotësuar dhe dërguar Numrin e Llogarisë Bankare

Ju faleminderit!

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme