- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

FHF: Listat emërore të studentëve “Për zgjedhjet e para të Këshillave të studentëve në UT”

Listat emërore të studentëve “Për zgjedhjet e para të Këshillave të studentëve në Universitetin e Tiranës”, për programet Bachelor, MP, MSH për vitin akademik 2021-2022 klikoni këtu…

 

Listat emërore të studentëve “Për zgjedhjet e para të Këshillave të studentëve në Universitetin e Tiranës”, për programet Bachelor, MP, MSH për vitin akademik 2021-2022 klikoni këtu…

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme