- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

FHF organizon “Ditën botërore të librit dhe të drejtës së autorit”

Për të 16-tin vit rradhazi Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë organizon në datën 23 Prill “Ditën botërore të librit dhe të drejtës së autorit”. Në kuadër të kësaj dite do të ketë prezantime dhe referime nga autorë të ndryshëm, si dhe promovime të revistave dhe tryeza të rrumbullakëta diskutimi mbi tematika të rëndësishme.  Për të 16-tin vit rradhazi Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë organizon në datën 23 Prill “Ditën botërore të librit dhe të drejtës së autorit”. Në kuadër të kësaj dite do të ketë prezantime dhe referime nga autorë të ndryshëm, si dhe promovime të revistave dhe tryeza të rrumbullakëta diskutimi mbi tematika të rëndësishme.  

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme