- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

FHF shpall konkursin për 1 vend të lirë pune për personel ndihmësakademik me karakter administrativ

Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës, shpall konkursin për 1 (një) vend të lirë pune, personel ndihmësakademik me karakter administrativ, të emërtesës “specialist i protokoll arkivës”, në Degën e Burimeve Njerëzore dhe Protokoll Arkivës. Per më shumë informacion klikoni këtu…

 

Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës, shpall konkursin për 1 (një) vend të lirë pune, personel ndihmësakademik me karakter administrativ, të emërtesës “specialist i protokoll arkivës”, në Degën e Burimeve Njerëzore dhe Protokoll Arkivës. Per më shumë informacion klikoni këtu…

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme