- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

FHF: Trainim në kuadër të projektit “Modernizimi i kurrikulave dhe mësimdhënies në programet MP Mësuesi në FHF, UT”

Në kuadër të projektit “Modernizimi i kurrikulave dhe mësimdhënies në programet MP Mësuesi në FHF, UT”, financuar nga MAS, në datat 19-20 prill 2023, ora 14:00, salla “Konrad Adenauer, do të zhvillohen Trajnimet: “Aplikimi me efikasitet i metodave bashkëkohore (mësimi i kombinuar, me projekte, raste studimi etj.) në mësimdhënie si dhe Përdorimi i smartboard-it në mësimdhënie. Aspekte teknike dhe praktike.”.

Janë të ftuar të marrin pjesë anëtarë të personelit akademik dhe studentë në vitin e dytë të MP Mësuesi.

Në kuadër të projektit “Modernizimi i kurrikulave dhe mësimdhënies në programet MP Mësuesi në FHF, UT”, financuar nga MAS, në datat 19-20 prill 2023, ora 14:00, salla “Konrad Adenauer, do të zhvillohen Trajnimet: “Aplikimi me efikasitet i metodave bashkëkohore (mësimi i kombinuar, me projekte, raste studimi etj.) në mësimdhënie si dhe Përdorimi i smartboard-it në mësimdhënie. Aspekte teknike dhe praktike.”.

Janë të ftuar të marrin pjesë anëtarë të personelit akademik dhe studentë në vitin e dytë të MP Mësuesi.

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme