- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

FHF: Workshop “Sfidat e reja të mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes përdorimit të teknologjisë për brezin 2.0”

Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë organizon Workshopin “Sfidat e reja të mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes përdorimit të teknologjisë për brezin 2.0”, ditën e shtunë, datë 25.03.20223, ora 10:00, salla 210 (kati i dytë). Ligjërues Akademik Sabri Hamiti, Prof. dr. Dhurata Shehri, Prof. as. dr. Anila Çepani dhe Erida Koleci.

Ju mirëpresim!

Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë organizon Workshopin “Sfidat e reja të mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes përdorimit të teknologjisë për brezin 2.0”, ditën e shtunë, datë 25.03.20223, ora 10:00, salla 210 (kati i dytë). Ligjërues Akademik Sabri Hamiti, Prof. dr. Dhurata Shehri, Prof. as. dr. Anila Çepani dhe Erida Koleci.

Ju mirëpresim!

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme