- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Forumi Studentor me temë: “Klubet studentore dhe jeta universitare”

FHF ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në Forumin Studentor (III) me temë “Klubet studentore dhe jeta universitare”. Datë 16 dhjetor 2022, ora 9:30, Salla 210! Për më shumë informacion klikoni këtu…

 

FHF ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në Forumin Studentor (III) me temë “Klubet studentore dhe jeta universitare”. Datë 16 dhjetor 2022, ora 9:30, Salla 210! Për më shumë informacion klikoni këtu…

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme