- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Ftesë në seminarin e 1-rë të CIUT mbi gjuhën dhe kulturën kineze

Më datë 14 nëntor 2022, ora 10:00 në sallën Aula Magna, në Godinen Liria do të zhvillohet seminari i parë i CIUT, mbi gjuhen dhe kulturen kineze. Klikoni këtu për shumë detaje

 

Më datë 14 nëntor 2022, ora 10:00 në sallën Aula Magna, në Godinen Liria do të zhvillohet seminari i parë i CIUT, mbi gjuhen dhe kulturen kineze. Klikoni këtu për shumë detaje

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme