- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës, në kuadër të Programit Erasmus +, në Universitetin Valladolid, Spanjë

Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët, për vitin akademik 2024-2025, në Universitetin Valladolid, Spanjë. Llojet e mobilitetit: Shkëmbimin e studentëve Bachelor / Master; Afati për aplikim: 17 Maj 2024, ora 23:59 (Spanish Time). I gjithë procesi i aplikimit kryhet online. Për të aplikuar klikoniNë kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët, për vitin akademik 2024-2025, në Universitetin Valladolid, Spanjë. Llojet e mobilitetit: Shkëmbimin e studentëve Bachelor / Master; Afati për aplikim: 17 Maj 2024, ora 23:59 (Spanish Time). I gjithë procesi i aplikimit kryhet online. Për të aplikuar klikoni

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme