- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Informacion mbi hyrjen në “Air Albania” për Ceremoninë e Diplomimit

Të dashur studentë, të diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë, në vitet akademike 2020-2021 dhe 2021-2022!

Siç jeni njoftuar ceremonia do të zhvillohet në datën 6 Qershor 2023, ora 19.00, në stadiumin “Air Albania”. Hyrja për studentët e FHF-së do të fillojë nga ora 17:00 në E1 dhe do të sistemoheni në platenë E 102.

Familjaret tuaj (jo më shumë se 4 persona) duhet të paraqiten ne stadium për t’u akomoduar në orën 17:30, hyrja N3.

Ju faleminderit!

Të dashur studentë, të diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë, në vitet akademike 2020-2021 dhe 2021-2022!

Siç jeni njoftuar ceremonia do të zhvillohet në datën 6 Qershor 2023, ora 19.00, në stadiumin “Air Albania”. Hyrja për studentët e FHF-së do të fillojë nga ora 17:00 në E1 dhe do të sistemoheni në platenë E 102.

Familjaret tuaj (jo më shumë se 4 persona) duhet të paraqiten ne stadium për t’u akomoduar në orën 17:30, hyrja N3.

Ju faleminderit!

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme