- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Informacion mbi njohjen dhe njësimin e diplomave të huaja të arsimit të lartë në Shqipëri

Në kuadër të Projektit të Këshillit të Evropës mbi zbatimin e Konventës së Lisbonës për mbështetjen e Qendrave ENIC klikoni këtu për informacion të detajuar për manualet me udhëzime per njohjen e kualifikimeve të huaja dhe njesimin e diplomave të huaja në Shqiperi.Në kuadër të Projektit të Këshillit të Evropës mbi zbatimin e Konventës së Lisbonës për mbështetjen e Qendrave ENIC klikoni këtu për informacion të detajuar për manualet me udhëzime per njohjen e kualifikimeve të huaja dhe njesimin e diplomave të huaja në Shqiperi.

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme