- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Instituti Evropian për Inovacion dhe Teknologji ka hapur Thirrjen e 3-të për lnstitucionet e Arsimit të Lartë brenda iniciativës “EIT-HEI”

Instituti Evropian për Inovacion dhe Teknologji i mbështetur nga Komisioni Europian ka hapur Thirrjen e 3-të për lnstitucionet e Arsimit të Lartë brenda iniciativës “EIT-HEI”. Përmes kësaj thirrjeje, kjo iniciativë synon të mbështesë IAL-të që të zhvillojnë aktivitete që do të përmirësojnë kapacitetet e tyre inovative dhe sipërmarrëse. Për më shumë klikoni…

Instituti Evropian për Inovacion dhe Teknologji i mbështetur nga Komisioni Europian ka hapur Thirrjen e 3-të për lnstitucionet e Arsimit të Lartë brenda iniciativës “EIT-HEI”. Përmes kësaj thirrjeje, kjo iniciativë synon të mbështesë IAL-të që të zhvillojnë aktivitete që do të përmirësojnë kapacitetet e tyre inovative dhe sipërmarrëse. Për më shumë klikoni…

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme