- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

“Konferenca e Parë Ndërkombëtare mbi Gjuhën, Filozofinë dhe Biznesin Kinez”

Viti 2023 shënon 10-vjetorin e Institutit Konfuci në Universitetin e Tiranës. Me këtë rast, Instituti Konfuci-UT, do të zhvillojë “Konferencën e Parë Ndërkombëtare mbi Gjuhën, Filozofinë dhe Biznesin Kinez”, i cili do të zhvillohet në datat 14-15 nëntor 2023, në sallën Aula Magna, në Godinën Liria.

Për më shumë informacion klikoni këtu…

Viti 2023 shënon 10-vjetorin e Institutit Konfuci në Universitetin e Tiranës. Me këtë rast, Instituti Konfuci-UT, do të zhvillojë “Konferencën e Parë Ndërkombëtare mbi Gjuhën, Filozofinë dhe Biznesin Kinez”, i cili do të zhvillohet në datat 14-15 nëntor 2023, në sallën Aula Magna, në Godinën Liria.

Për më shumë informacion klikoni këtu…

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme