- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Konferencë shkencore ndërkombëtare në Universitetin e Tiranës, 4 dhe 5 prill 2024

Conference 4th and 5th April 2024, University of Tirana, Europa Hall, 1st floor, Faculty of History and Philology, Elbasanit Street, Tirana, 1001 The Left in Southeast Europe: Identities and Discourses The Department of Journalism and Communication of the Faculty of History and Philology at the University of Tirana and CEVIPOL (Centre d’Etude de la vie politique) of the Université LibreConference 4th and 5th April 2024, University of Tirana, Europa Hall, 1st floor, Faculty of History and Philology, Elbasanit Street, Tirana, 1001 The Left in Southeast Europe: Identities and Discourses The Department of Journalism and Communication of the Faculty of History and Philology at the University of Tirana and CEVIPOL (Centre d’Etude de la vie politique) of the Université Libre

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme