- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

KZF: Mbi fillimin e proçedurave të aplikimit për anëtarin e Bordit të Administrimit

Klikoni këtu për vendimin Nr. 1, datë 19.12.2022, të fillimit të proçedurave të aplikimit për anëtarin e Bordit të Administrimit

 

Klikoni këtu për vendimin Nr. 1, datë 19.12.2022, të fillimit të proçedurave të aplikimit për anëtarin e Bordit të Administrimit

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme