- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Mbi ditën informuese kushtuar aksionit Marie Kyri (MSCA) programi, Horizon Europe

Në kuadër të promovimit të programit të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit, Horizon Europe, Agjencia e Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI) në bashkëpunim me Komisionin Evropian dhe Agjencinë Ekzekutive të Kërkimit (REA), organizojnë ditën informuese kushtuar aksioneve Mari Kyri (MSCA). Aktiviteti do të zhvillohet në datë 24.11.2022 në Hotel Rogner, Tiranë, gjithashtu edhe në formatin online. Në këtë aktivitet do të jetë dhe eksperti nga European Research Executive Agency (REA) Z. Alan Craig. Për më shumë informacion klikoni këtu…

 

Në kuadër të promovimit të programit të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit, Horizon Europe, Agjencia e Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI) në bashkëpunim me Komisionin Evropian dhe Agjencinë Ekzekutive të Kërkimit (REA), organizojnë ditën informuese kushtuar aksioneve Mari Kyri (MSCA). Aktiviteti do të zhvillohet në datë 24.11.2022 në Hotel Rogner, Tiranë, gjithashtu edhe në formatin online. Në këtë aktivitet do të jetë dhe eksperti nga European Research Executive Agency (REA) Z. Alan Craig. Për më shumë informacion klikoni këtu…

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme