- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Ministria e Shëndetësisë: Për marrjen e masave për parandalimin e infeksionit COVID-19

 

Klikoni këtu për Urdhrin nr. 561, datë 23.12.2021, të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale “Për marrjen e masave për parandalimin e infeksionit COVID-19, për punonjësit e administratës publike”.

 

 

Klikoni këtu për Urdhrin nr. 561, datë 23.12.2021, të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale “Për marrjen e masave për parandalimin e infeksionit COVID-19, për punonjësit e administratës publike”.

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme