- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Mjaft me videolojëra! Lexoni alternativat argëtuese që ofron Tirana për fëmijët tuaj

Nga Gisiela Sina

Qëllimi ynë është të sugjerojmë pafundësi mundësish për të argëtuar fëmijët tuaj…

Tek ne do të gjeni përshkrime të detajuara të aktiviteteve që na mundëson kryeqyteti i Tiranës duke  përfshirë  këtu disa kategori si:kinema,kënde lojrash, patinazh etj.

Pavarsisht zhvillimeve të teknologjisë, ka ende nga ata që termin ‘lojë për fëmijë’ e lidhin ngushtësisht dhe në mënyrë të drejtpërdrejtë me një aktivitet të caktuar fizik, mendor dhe emocional. Dhe kjo është pikërisht sfida e kohëve moderne. Rëndësia e lojës, si formë kujdesi dhe ndihme e veçantë dhe me shumë rëndësi në zhvillimin e fëmijës tuaj.

Klikoni linkun e meposhtem:

https://gisielasina.wixsite.com/my-site/home

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme