- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Mundësi për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Chemnitz të Teknologjisë, në Gjermani

Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Chemnitz të Teknologjisë, Gjermani, për semestrin e parë të vitit akademik 2024-2025. https://www.tu-chemnitz.de/index.html.en Nivelet e mobilitetit për studentët: Bachelor; Master; Fushat e studimit: Shkenca sociale dhe të sjelljes; Gjuhë e huaj; StudimeNë kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Chemnitz të Teknologjisë, Gjermani, për semestrin e parë të vitit akademik 2024-2025. https://www.tu-chemnitz.de/index.html.en Nivelet e mobilitetit për studentët: Bachelor; Master; Fushat e studimit: Shkenca sociale dhe të sjelljes; Gjuhë e huaj; Studime

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme