- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Nga aktiviteti “Kupa Sportive 65 vjet UT”

Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Departamentin e Edukimit Fizik dhe Sporteve Universitare, organizoi “ Sportive 65 vjet UT” me rastin e përvjetorit të themelimit të Universiteti të Tiranës. Studentë si dhe stafi akademik nga 6 fakultete të ndryshme të Tiranës iu bashkuan aktiviteteve sportive në disiplinën e volejbollit dhe basketbollit. Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë u përfaqësuar me tre ekipe përkatësisht në volejboll femra midis studentëve, volejboll meshkuj midis studentëve dhe basketboll meshkuj midis stafit akademik të FHF- së.


Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Departamentin e Edukimit Fizik dhe Sporteve Universitare, organizoi “ Sportive 65 vjet UT” me rastin e përvjetorit të themelimit të Universiteti të Tiranës. Studentë si dhe stafi akademik nga 6 fakultete të ndryshme të Tiranës iu bashkuan aktiviteteve sportive në disiplinën e volejbollit dhe basketbollit. Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë u përfaqësuar me tre ekipe përkatësisht në volejboll femra midis studentëve, volejboll meshkuj midis studentëve dhe basketboll meshkuj midis stafit akademik të FHF- së.


spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme