- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Nga workshop-i “Sfidat e reja të mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes përdorimit të teknologjisë për brezin 2.0”

 

Nga workshop-i i organizuar nga Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë, datë 25 Mars 2023, për “Sfidat e reja të mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes përdorimit të teknologjisë për brezin 2.0”, datë 25.03.20223. Ligjërues Akademik Sabri Hamiti, Prof. dr. Dhurata Shehri, Prof. as. dr. Anila Çepani dhe Erida Koleci.

 


 

 

Nga workshop-i i organizuar nga Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë, datë 25 Mars 2023, për “Sfidat e reja të mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes përdorimit të teknologjisë për brezin 2.0”, datë 25.03.20223. Ligjërues Akademik Sabri Hamiti, Prof. dr. Dhurata Shehri, Prof. as. dr. Anila Çepani dhe Erida Koleci.

 


 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme