- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Njoftim i Departamentit të Historisë për zhvillimin e praktikave mësimore në terren nga data 27 maj – 2 qershor 2024

Mbështetur në vendimin e Departamentit të Historisë dhe bazuar në planin mësimor, zhvillimi i praktikave mësimore në terren do të jetë nga data 27 maj – 2 qershor 2024. Plotësoni formën e mëposhtme për t’u bërë pjesë e praktikave mësimore.Mbështetur në vendimin e Departamentit të Historisë dhe bazuar në planin mësimor, zhvillimi i praktikave mësimore në terren do të jetë nga data 27 maj – 2 qershor 2024. Plotësoni formën e mëposhtme për t’u bërë pjesë e praktikave mësimore.

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme