- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Njoftim i Departamentit të Historisë për zhvillimin e praktikave mësimore në terren

Mbështetur në vendimin e Departamentit të Historisë dhe bazuar në planin mësimor, zhvillimi i praktikave mësimore në terren do të jetë nga data 30 maj – 5 qershor 2022. Plotësoni formën e mëposhtme për t’u bërë pjesë e praktikave mësimore.

Mbështetur në vendimin e Departamentit të Historisë dhe bazuar në planin mësimor, zhvillimi i praktikave mësimore në terren do të jetë nga data 30 maj – 5 qershor 2022. Plotësoni formën e mëposhtme për t’u bërë pjesë e praktikave mësimore.

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme