- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Njoftim per aktivitetin “Dita Ndërkombëtare e Ligatinave 2024

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Ligatinave, në datën 23 shkurt 2024, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë në bashkëpunim me IJR Student Tirana, organizuan Konkursin “Mbro Ligatinat, Mbro Jetën” dhe aktivitete argëtuese në liqenin e Prushit. Në Konkursin “Mbro Ligatinat, Mbro Jetën” morën pjesë studentë nga të gjitha departamentet e FHF-së me postera ndërgjegjësuesNë kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Ligatinave, në datën 23 shkurt 2024, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë në bashkëpunim me IJR Student Tirana, organizuan Konkursin “Mbro Ligatinat, Mbro Jetën” dhe aktivitete argëtuese në liqenin e Prushit. Në Konkursin “Mbro Ligatinat, Mbro Jetën” morën pjesë studentë nga të gjitha departamentet e FHF-së me postera ndërgjegjësues

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme