- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Njoftim për miratimin e datës 15 mars 2024, si ditë pushimi

Data 15 mars 2024, do të jete ditë pushimi në të gjitha njësitë përbërëse të Universitetit të Tiranës. Për personelin akademik, zëvendësimi i kësaj dite pune, sipas kalendarit mësimor, do të bëhet në datën 19 mars 2024, ose në datën 26 mars 2024. Për personelin ndihmësakademik, zëvendësimi i kësaj dite pune, do të bëhet nëData 15 mars 2024, do të jete ditë pushimi në të gjitha njësitë përbërëse të Universitetit të Tiranës. Për personelin akademik, zëvendësimi i kësaj dite pune, sipas kalendarit mësimor, do të bëhet në datën 19 mars 2024, ose në datën 26 mars 2024. Për personelin ndihmësakademik, zëvendësimi i kësaj dite pune, do të bëhet në

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme