- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Njoftim për shpallje të fituesit për vendin e punës për personel ndihmës akademik me karakter administrativ të emërtesës “specialist këshillimit të karrierës”

Komisioni ad-hoc, i miratuar me Vendim Dekani nr. 11 datë 14.02.2024, mbështetur në nenin 80 të Statutit të UT-së, për vendin e lirë të punës për personel ndihmës akademik me karakter administrativ të emërtesës “specialist këshillimit të karrierës”, në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, UT-së, shpall fitues znj. Eglenta Liçi.  Komisioni ad-hoc, i miratuar me Vendim Dekani nr. 11 datë 14.02.2024, mbështetur në nenin 80 të Statutit të UT-së, për vendin e lirë të punës për personel ndihmës akademik me karakter administrativ të emërtesës “specialist këshillimit të karrierës”, në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, UT-së, shpall fitues znj. Eglenta Liçi.  

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme