- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Njoftim shpallje fituesi për vendin e punës, personel administrativ

Bazuar në nenin 67 të Ligjit Nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në RSH”; në nenin 81, të Statutit të Universitetit të Tiranës, (miratuar me Urdhrin Nr.816, datë 26.12.2018 nga Ministri i Arsimit, Sportit dhe Rinisë); kriteret e shpallura në buletinin Nr. 9, datë 19.02.2024, të Agjencisë sëBazuar në nenin 67 të Ligjit Nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në RSH”; në nenin 81, të Statutit të Universitetit të Tiranës, (miratuar me Urdhrin Nr.816, datë 26.12.2018 nga Ministri i Arsimit, Sportit dhe Rinisë); kriteret e shpallura në buletinin Nr. 9, datë 19.02.2024, të Agjencisë së

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme