- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Njoftim shpallje për vendin vakant “Asisten-Lektor”, në Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit, FHF, UT

Mbështetur në nenin  67, pika 7 e Statutit të UT-së, komisioni ad hoc i ngritur me Vendim Dekani me  nr. 30/1 datë 04.04.2022, për vendin vakant, personel akademik me kohë të plote të kategorisë “Asisten-Lektor”, në Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit, FHF, UT, shpall fituese Znj. Rashela Shehu.

 

Mbështetur në nenin  67, pika 7 e Statutit të UT-së, komisioni ad hoc i ngritur me Vendim Dekani me  nr. 30/1 datë 04.04.2022, për vendin vakant, personel akademik me kohë të plote të kategorisë “Asisten-Lektor”, në Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit, FHF, UT, shpall fituese Znj. Rashela Shehu.

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme