- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

PËR PROVIMIN E GJUHËS SHQIPE

Për dhënien e provimit të gjuhës shqipe, çdo aplikant duhet të dijë këto informacione:

Të premten e fundit të çdo muaji, në orën 12:00, zhvillohet provimi me shkrim dhe me gojë.
Kandidati mund të regjistrohet në njërin nga nivelet: A1, A2, B1, B2, C1, C2, ose në nivelin e përgjithshëm.
Afati i regjistrimit është deri një ditë para provimit.
Kandidati paraqitet tek laborantja e Departamentit të Gjuhës Shqipe dhe plotëson një formular me të cilin shkon tek ALPHA BANK dhe bën pagesën (5000 mijë lekë).
Mandatin e pagesës e paraqet në Departament së bashku me fotokopjen e pasaportës. Nga ky moment quhet i regjistruar për provim.
Certifikata e provimit firmoset nga Përgjegjësi i Departamentit të Gjuhësisë dhe Dekani i Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë. Pas një jave kandidati merr këtë certifikatë.

 

Për dhënien e provimit të gjuhës shqipe, çdo aplikant duhet të dijë këto informacione:

Të premten e fundit të çdo muaji, në orën 12:00, zhvillohet provimi me shkrim dhe me gojë.
Kandidati mund të regjistrohet në njërin nga nivelet: A1, A2, B1, B2, C1, C2, ose në nivelin e përgjithshëm.
Afati i regjistrimit është deri një ditë para provimit.
Kandidati paraqitet tek laborantja e Departamentit të Gjuhës Shqipe dhe plotëson një formular me të cilin shkon tek ALPHA BANK dhe bën pagesën (5000 mijë lekë).
Mandatin e pagesës e paraqet në Departament së bashku me fotokopjen e pasaportës. Nga ky moment quhet i regjistruar për provim.
Certifikata e provimit firmoset nga Përgjegjësi i Departamentit të Gjuhësisë dhe Dekani i Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë. Pas një jave kandidati merr këtë certifikatë.

 

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme