- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Për shpalljen e ditës së mërkurë, datë 28.02.2024, ditë pushimi

Me porosi të Rektorit të UT-së, Prof. dr. Artan HOXHA, dita e mërkurë, datë 28.02.2024 do të jetë pushimi, për shkak të bllokimit të disa rrugëve, në kuadër të Samitit për Ukrainën dhe Ballkanin Perëndimor, që do të mbahet në Tiranë. Mësimi dhe mbrojtja e diplomave do të zëvendësohen sipas agjendës së çdo njësie bazë,Me porosi të Rektorit të UT-së, Prof. dr. Artan HOXHA, dita e mërkurë, datë 28.02.2024 do të jetë pushimi, për shkak të bllokimit të disa rrugëve, në kuadër të Samitit për Ukrainën dhe Ballkanin Perëndimor, që do të mbahet në Tiranë. Mësimi dhe mbrojtja e diplomave do të zëvendësohen sipas agjendës së çdo njësie bazë,

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme