- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Pjesëmarrje e suksesshme në Konferencën Shkencore Mbarëkombëtare “Gjuha shqipe – perspektivat dhe rreziqet”, organizuar nga Agjencia e Zbatimit të Gjuhëve, Shkup, RMV

Prof. dr. Sabri LAÇI (Dekani i FHF-së) dhe Prof. dr. Shezai RROKAJ (Autoritet Drejtues i Departamentit të Gjuhësisë), morën pjesë në Konferencën Shkencore Mbarëkombëtare “Gjuha shqipe – perspektivat dhe rreziqet”, që u zhvillua me rastin e “Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare”, më 21 Shkurt 2024. Konferencën e nderuan me pjesëmarrjen e tyre edhe Z. JetonProf. dr. Sabri LAÇI (Dekani i FHF-së) dhe Prof. dr. Shezai RROKAJ (Autoritet Drejtues i Departamentit të Gjuhësisë), morën pjesë në Konferencën Shkencore Mbarëkombëtare “Gjuha shqipe – perspektivat dhe rreziqet”, që u zhvillua me rastin e “Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare”, më 21 Shkurt 2024. Konferencën e nderuan me pjesëmarrjen e tyre edhe Z. Jeton

spot_img

Informohu i pari

Merrni artikujt e përzgjedhur në celularin tuaj

Video dhe foto ekskluzive

Raportime sipas qasjes së studentëve

Vëzhgime dhe investigime

Me abonimin tuaj merrni aksesin e plotë të arkivës me artikujve dhe produksioneve tona multimediale

Nga e njëjta kategori

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

Të fundit

Të ngjashme

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme